| 1st Quarter San Diego County Community Advisory Committee | | |
|---|---|--|
| Friday, March 14 1:30 PM – 3:00 PM | | |
| Hybrid Meeting San Diego office & Virtual platform Zoom | | |
| Agenda | | |
| Time | Торіс | Facilitator/Presenter |
| 1:30 p.m. – 1:40 p.m. (10 min) | Welcome and Introductions | Sandra Rose, Sr. Director, Community Programs |
| 1:40 p.m. – 1:50 p.m. (10 min) | Blue Shield Promise Health Plan Updates | Sandra Rose, Sr. Director, Community Programs |
| 1:50 p.m. – 1:55 p.m. (5 min) | Recap of Q4-2024 Meeting | Sandra Rose, Sr. Director, Community Programs |
| 1:55 p.m. – 2:30 p.m. (35 min) | Immigration Know Your Rights | Jack Dailey, Health Consumer Alliance Coordinator/Director of Policy and Training |
| 2:30 p.m. – 2:40 p.m. (10 min) | D.E.I Training | Brigitte Lamberson, Health Equity Program Manager |
| 2:40 p.m. – 3:00 p.m. (20 min) | Open Discussion/Closing Remarks | Sandra Rose, Sr. Director, Community Programs |