1st Quarter Los Angeles County Community Advisory Committee

Thursday, March 13 | 1:30 PM – 3:00 PM

Hybrid Meeting | Long Beach office & Virtual platform Zoom

Agenda Agenda		
Time	Topic	Facilitator/Presenter
1:30 p.m. – 1:40 p.m. (10 min)	Welcome and Introductions	Sandra Rose, Sr. Director, Community Programs
1:40 p.m. – 2:00 p.m. (20 min)	Blue Shield Promise Health Plan Updates	Sandra Rose, Sr. Director, Community Programs
2:00 p.m. – 2:05 p.m. (5 min)	Recap of Q4-2024 Meeting	Sandra Rose, Sr. Director, Community Programs
2:05 p.m. – 2:40 p.m. (35 min)	Immigration Know Your Rights	Jack Dailey, Health Consumer Alliance Coordinator/Director of Policy and Training
2:40 p.m. – 2:50 p.m. (10 min)	D.E.I Training	Brigitte Lamberson, Health Equity Program Manager
2:50 p.m. – 3:00 p.m. (10 min)	Open Discussion/Closing Remarks	Sandra Rose, Sr. Director, Community Programs