

4th Quarter Los Angeles County Community Advisory Committee Monday, December 9 1:30 PM – 3:00 PM Hybrid Meeting Long Beach office & Virtual platform Zoom Agenda					
			Time	Topic	Facilitator/Presenter
			1:30 p.m. – 1:40 p.m. (10 min)	Welcome and Introductions	Sandra Rose, Sr. Director, Community Programs
1:40 p.m. – 1:50 p.m. (10 min)	Blue Shield Promise Health Plan Updates	Jennifer Schirmer, Vice President, Medi-Cal Growth and Community Engagement			
1:50 p.m. – 1:55 p.m. (5 min)	Recap of Q3-2024 Meeting	Sandra Rose, Sr. Director, Community Programs			
1:55 p.m. – 2:15 p.m. (20 min)	DispatchHealth Overview	Keisha Dreher, Sr. Manager, Program Management			
2:15 p.m. – 2:30 p.m. (15 min)	Medi-Cal Quality Improvement preventive screenings	Amie Eng, Program Manager			
2:30 p.m. – 2:40 p.m. (10 min)	Ombudsman: What is trending?	Connor Hannigan, Staff Attorney, Neighborhood of Legal Services of Los Angeles County, Ombudsman Report			
2:40 p.m. – 3:00 p.m. (20 min)	Open Discussion/Closing Remarks	Sandra Rose, Sr. Director, Community Programs			